Arrangementer

Firmaevents/Teambuilding

Hvad enten det er som led i et teambuildings arrangement, en intern konkurrence blandt kolleger eller blot et spændende indslag inden man skal ud at spise, så er Escape Room svaret. I et Escape Room udfordres man på mange planer, og det er helt essentielt, at man samarbejder for at klare den stillede mission. Man kommer derved tættere på sine kolleger, lærer nye sider af hinanden, og man har en masse at tale om bagefter. Praktisk Vi har tre rum, der hver kan aktivere 6 personer, så vi kan derved have 18 personer i gang på én gang. Ved 19-36 personer kan halvdelen sidde i venteværelset og nyde medbragt, kaffe, kage, sandwich mm. mens den anden halvdel er i gang i rummene for herefter at skifte rundt. Et arrangement af denne størrelse vil ca. tage 2½ time. Send os en mail, så vi i fællesskab kan lave en tidsplan, der passer jer.

Polterabends

Giv ikke blot bruden eller gommen en god oplevelse, men gør det til en uforglemmelig dag for jer alle sammen. Afhængig af antal vil I blive sat på én eller flere missioner fyldt med sjove og meget forskellige udfordringer. Samarbejde og kommunikation er i højsædet. I vil derved hurtigt blive rystet godt sammen, selvom alle måske ikke kender hinanden på forhånd. Derfor anbefaler vi polterabends at komme først på dagen (men også fordi evnen til at klare udfordringerne falder i takt med eventuelt alkohol indtag i løbet af dagen) Der vil være mulighed for at sidde i vores venteværelse og fordøje oplevelsen en halv times tid efterfølgende. Evt med medbragte drikkevarer, snacks mm.

Private arrangementer

Skal der holdes fætter/kusine fest, vil du gerne invitere en flok venner til din 48 års fødselsdag, har tipsklubben endelig ramt et odds eller skal en tur i byen med en flok venner skydes godt i gang, så inviter på en uforglemmelig oplevelse i et eller flere af vore Escape Rooms. Vores tre rum hos GoodLock henvender sig til alle aldersgrupper, der har mod på at komme på en mission, hvor de vil blive mødt af kreative og finurlige udfordringer. Vi kan i alt have op til 18 personer i gang på samme tid.
Afspil video